5 tips tegen liefdesverdriet

Je relatie is helaas over maar je komt maar niet van het liefdesverdriet af. In dit artikel lees je 5 tips tegen liefdesverdriet.

Laat de tranen rollen

Je relatie is voorbij en laar je dan ook gaan, huilen waar het kan. Schreeuw het uit. Het zal op het begin echt heel veel pijn doen maar je zal door deze moeilijke fase moeten gaan. De eerste paar dagen komen de tranen toch daar kan je gewoon niet omheen. Ook voor de mannen geldt het zat ze ook huilen al houden mannen zich vaak stoer en zijn niet zo emotioneel aangelegd.

Praat met vrienden, vriendinnen of familie

Het helpt zeker om met familie te praten over de stuk gelopen relatie. Daar zijn vrienden uiteraard voor om je te steunen als jij het moeilijk heb. Ze willen graag naar je luisteren en je advies geven.

Ga leuke dingen doen

Ga voor afleiding juist leuke dingen doen om niet aan je ex te hoeven denken. Doordat je met vrienden of vriendinnen leuke dingen gaat doen denk je juist niet aan je ex en daardoor kan je wel genieten van de leuke dingen.

Doe dingen die je nog nooit hebt gedaan

Nu je relatie over is kan je juist de dingen gaan doen wat je met je ex niet deed. Veranderingen zijn goed. Ga lekker winkelen en koop nu juist de dingen die te duur zijn. Geniet ervan! Je eigen verwennen is nooit verkeerd.

De relatie is echt voorbij

Ga niet lopen piekeren om je ex weer terug te krijgen. In 9 van de 10 gevallen werkt dat echt niet. Daar is vaak teveel voor gebeurd. Bewaar de mooie dingen en onthou ook waar je veel van geleerd heb voor de volgende relatie. In de komende tijd zul je vast wel een leuke man of vrouw leren kennen waar je weer gelukkig mee kan worden. Neem het de tijd. Ga niet te vlug in een nieuwe relatie op.

  Geplaatst op 2015-09-23 16:11:00