9 datingtips

Neem de tijd met online daten

kijk uit voor een date die te goed is om waar te zijn. Daten in het begin doe je uitsluitend via email, let dan op raar of tegenstrijdig gedrag van de NU daten member. De mogelijkheid bestaat dat de NU daten member aan de andere kant niet is voor wie hij of zij zich uitgeeft. Ga uit van je intuitie. Als je er een slecht gevoel over het online daten, verbreek dan het contact met de NU daten member voor je eigen veiligheid. Dit gevoel over de NU daten member is meestal juist!

Blijf anoniem bij het online daten

Al het online contact tussen de NU daten members van NUdaten.nl vind plaats via ons anoniem online daten systeem, wat verzekert dat je echte identiteit online anoniem blijft. Geef nooit je achternaam, contact gegevens, woonadres, werkplaats of andere informatie die je anonimiteit kunnen schaden in je NU daten online dating profiel of in je eerste online contact op de NU daten datingsite. Beeindig het daten met NU daten members die je blijven vragen om persoonlijke informatie of die proberen je te misleiden om zulke informatie te vertellen. Als je toch een email wilt geven voor het uitwisselen van bijvoorbeeld fotos, gebruik dan een emailadres van een online email website zoals hotmail en geef niet je vaste huis mail adres.

Gebruik je gezond verstand en wees voorzichtig bij het online daten

Je krijgt een beter online daten resultaten door voorzichtig en oplettend te zijn in je besluit. Kijk uit voor het vertrouwen van onbetrouwbare NU daten members; kandidaat NU daten members moeten je vertrouwen verdienen door zich continu op een eerlijke en openharige manier te gedragen. Neem zo lang als je wilt om uit te zoeken of iemand betrouwbaar is en blijf voortdurend voorzichtig. Als je het vermoeden hebt dat iemand liegt dan is dat waarschijnijk het geval, en doe dan wat nodig is. Wees verantwoordelijk wat online daten betreft en word niet verliefd online. Word niet te snel intiem met NU daten members, ook niet wanneer het online plaatsvindt. Als jullie beiden beslissen om die stap online te nemen, doe dan verstandig en bescherm jezelf.

Om een foto vragen bij het online daten

Een online foto van de NU daten member geeft je een goed idee van het uiterlijk van de NU daten member, wat hulpzaam kan zijn om een overtuiging te behalen bij het daten. Het beste is om meerdere fotos van je date te zien in verschillende omgevingen. Als je alleen maar verontschuldigingen krijgt waarom je geen foto te zien krijgt moet je misschien aannemen dat de NU daten member iets te verbergen heeft.

Daten na contact met de date via telefoon

Een echt gesprek kan veel informatie geven over uitdrukkingsvermogen en de sociale vaardigheden van je online date. Denk aan je anonimiteit en geef je vaste telefoonnummer niet aan NU daten members die je niet vertrouwd. Gebruik een mobiel nummer, liefst een prepaid kaart die niet op naam geregistreerd is, met nummerweergaven blokkering. Of vraag het telefoonnummer van de NU daten member bel dan zelf en maak gebruik van de plaatselijke nummerweergaven blokkering op de vastelijn om te vermijden dat je telefoonnummer in beeld zal verschijnen. Geef online je telefoonnummer alleen aan een NU daten member als je volledig zeker bent van wat je doet.

Iemand echt daten wannneer je er zelf aan toe bent

Wat goed is van het ontmoeten en het scheppen van verhoudingen online is dat je de informatie over de NU daten member langzaam aan kan verzamelen, en later een besluit kunt nemen of je de relatie met de NU daten member wilt doorzetten in de echte wereld. Je bent nooit verplicht om een NU daten member in het echt te ontmoeten, en dat geeft een gevoel van veiligheid online. Al zou je het besluit nemen om een NU daten member te ontmoeten heb je altijd het recht om van gedachte te veranderen. Om je relatie op het anonieme niveau houden kan door een gevoel komen dat je niet kunt uitleggen. Vertrouw de beslissingen die je neemt. Ga uit van je gevoel.

Let bij het online daten op bepaalde signalen

Let op voor bepaalde signalen bij het online daten, zoals teleurstelling, woede, en het uit oefenen van druk op je om je te laten doen wat zij willen. Het maken van vernederende opmerkingen, passief en aggressief gedrag kunnen allemaal als signalen worden gezien. Je hebt reden om bezorgd te zijn als je date een van de volgende dingen doet zonder een reden te geven:

  • Geen telefoongesprek met je willen voeren na een duurzame online daten relatie.
  • Geeft omzeilende antwoorden op directe dating vragen.
  • Een duidelijk verschillende persoonlijke indruk geeft van wat er in het online dating profiel stond.
  • Je nooit vrienden of leden van de familie ontmoet.
  • Op een veilige plaats elkaar echt daten.
  • Als je besluit om elkaar elkaar echt te daten, vertel dan aan iemand waar je naar toe gaat en hoe laat je terug zal komen. Geef de naam en telefoonnummer van de NU daten member die je gaat daten, ook aan die persoon. Vraag je nieuwe date niet om je thuis op te komen halen. Maak gebruik van je eigen vervoermiddel, date elkaar op een publieke locatie en op een tijdstip dat er veel mensen zijn. Als het daten eindigt moet je ook alleen weggaan. Daten op een bekend locatie zoals een restaurant, op een tijdstip dat er veel mensen aanwezig zijn, is een goede keuze. Als jullie besluit om ergens anders te gaan daten, neem dan je eigen vervoer. Op het moment van afschijd bedank je je nieuwe date voor het daten.

Voorzichtig zijn met daten buiten de voor jou bekende omgeving

Als je gaat daten in een voor jou onbekende omgeving let dan goed op je omgeving hoe je er gekomen bent en hoe je ook weer terug moet komen bij je eigen vervoer. Probeer bedreigende locaties zoals steegjes en of verlaten locaties zonder mensen te vermijden. Neem altijd een mobiele telefoon mee tijdens het daten.

Onveilige situaties tijdens het daten vermijden

Ga niet daten als je er onzeker over bent. Als je angsten hebt over je het daten, gebruik dan je verstand doe het juisten en ga er vandoor. Vraag een bekende om naar je toe te komen tijdens het daten om je te helpen. Bel een vriend en vraag om advies. Of verdwijn via de achterdeur. Bij het idee dat je gevaar loopt regel dan de politie. Maak je geen zorgen tijdens het daten en schaam je niet over je gedrag. Veiligheid is veel belangrijker dan wat je date tijdens het daten van je vind.

Twijfel er niet aan dat er oplichters, bedriegers en leugenaars, naar slachtoffers opzoek zijn op het web en tijdens het online daten. Je kunt ze ook tegen het lijf lopen in nachtclubs en andere uitgaansgelegenheden met daten in echte wereld. Daten en nieuw Iemand lerenkennen, is nooit zonder risico, waar dan ook! Maar een beetje op je hoeden zijn tijdens het daten in de echt wereld en tijdens het online daten. Zal de risico's tijdens het daten verminderen. Nu weet je het nodige voor je eigen veiligheid en is het tijd om het daten met de juiste date te beginnen!

  Geplaatst op 2015-06-13 11:17:15