Betrouwbare dating

Het online daten is de laatste jaren steeds populiarder geworden. Je leest veel over datingsites met nep profielen. Dit betekent dat je in contact met met iemand die niet bestaad. Wij contoleren alle leden en je kan er bij ons dan ook vanuit gaan dat er op nudaten.nl alleen maar echte leden bevinden. Toch kan het zijn dat er iemand aanmeld die niet alleen uit is op online dating. Waar let je op.

Alle profielen op nudaten.nl worden meerder malen per dag nagekeken. Toch kan het voorkomen dat er iemand niet echt is en misbruik van je probeert te maken.

Deel niet gelijk al je gegevens

Let goed op dat je niet aan iedereen je prive gegevens geeft. Deel je gegevens pas als je al een lange tijd met en persoon in gesprek bent. Veilig daten begint met veilig met je gegevens omgaan. pas daar dan ook echt mee op.

Maak nooit geld over.

Je kan online nog zo verliefd owrden op iemand, maar maak nooit geld over naar een persoon die je in het echte leven nog nooit gezien hebt. Oplichten bouwen vaak eerst een band met je op en proberen dan geld van je af te pakken. Betaal alleen voor je lidmaatschap en verder niks.

Spreek af op een openbare plek

Let er bij je eerste afspraakje op dat je op een plek afspreekt waar veel mensen komen.

  Geplaatst op 2015-11-14 15:16:51