Cougar dating

Cougar dating is in nederlands steeds populairder aan het worden. Vele jongen mannen willen graag een date met een oudere vrouw. Dit word ook wel cougardating genoemd. Jonge mannen vinden het fijn dat een vrouw ouder is omdat de vrouw al een goede vaste baan heeft en dus financieel goed voor elkaar hebben. Ook hebben cougar vrouwen meer ervaring in de liefde.

Wat is een Cougar vrouw?

Cougar vrouwen zijn gewoon mensen die kiezen voor een actieve en gepassioneerde liefdes leven met mannen die jonger en onervaren zijn.het is niet lager een taboo om te kiezen voor een jogne man of een oudere vrouw. Steeds meer zie je een bekende nederlander welke ook gelukkig is met deze manier. Onderzoek heeft aangetoond dat vrouwen in de leeftijd 40-45 verlengen naar intimitiet. Mannen hebben boven de 50 juist minder behoefte. Dat is dan ook de reden dat er veel vrouwen eenjonge man willen leren kennen. Het is gen enkele taboe mee.

Wat Cougar dames Willen

Oudere vrouwen willen graag gezien worden als stijlvol. Ze komen over als zelfverzekerd, verleidelijke en op hun gemak. Dit verklaart waarom zo veel jongere mannen zich aangetrokken voelen tot hen.Oudere vrouwen hebben vaak al enkele relaties gehad en willen graag laten zien wat ze willen. Jonge mannen zijn vaak onervaren en willen graa dat zijn vriendin alles regelt.

Jongere en oudere mannen Welkom

Onze datedase telt vele mannen en vrouwen. Ook, alleen maar omdat een vrouw die toevallig een zwak voor jonge mannen hebben, betekent niet dat ze niet zullen worden aangetrokken tot een man die jong van hart, ongeacht zijn leeftijd. Dus, iedereen is welkom, zolang ze volgen het huis regel: behandel elkaar met respect. Als dat klinkt goed voor je, dan kom je zeker wel de liefde teven. Meld je vandaag nog aan op deze site.

Ervaringen van anderen

Marieke 45jaar. Ik heb altijd al de gevoelens gehad voor een jongere man. Nu ik de leeftijd heb van 45 wil ik dit graag meemaken. Ik heb me aangemeld en vond binnen 2 weken een mooi knappe man van 23, het was een geweldige ervaring.