je eerste date, wat nu

Heel erg spannend allemaal. Je hebt binnenkort je eerste date. Je wilt abosluut nie dat je het verknalt. Wat zijn nu wel de dingen die je wel en abosluut niet moet doen.

Je wil vaak aardig en leif overkomen naar een vrouw maar dat is vaak niet goed genoeg. Veel vrouen vind het belangrijk als je humor en leiderschap hebt. En ook zeker zelfverzekerd bent. Al kan je nog nog knap zijn en niet zelfverzekerd dan zal het niet goed voerkomen naar die vrouw. Werk er dan op tijd aan om goed over te komen op je eerste date. Ze zal op deze eerste date een keuze maken om nog meer afpsraakjes te maken of het te houden bij een afspraak.

Een belangrijke tip is ook om bij je eerste date voorzichtig te zijn in het uitwisselen van je gegevens.

Bedank bij je eerste date ook dat het een leuk gesprek is. Het kan je vriendin worden en in de toekomst praat je dan dagelijks met haar. Zitten jullie wel op eenlijn met de gesprekken en boeien de gesprekken je?

Waar afspreken op een eerste date?

Simpel afpsreken in een cafe of naar de bioscoop gaan is niet echt wat je met je eerste date gaat doen. Het is juist fijn als je al iets van je date weet wat hij of zij graag doet. Probeer in de gesprekken wat los te krijgen wat haar hobby's zijn. Daar kun je juist punten mee scoren.

  Geplaatst op 2015-08-15 10:36:16