magazine

magazine

Dit magazine van nudaten.nl gaat over alles wat te maken heeft met liefde. Dating nieuws en vele verhalen van leden. Maar ook ervaringen met Dating

Wees voorzichtig bij je eerste date

Steeds meer mensen leren elkaar via het internet kennen. jaren geleden kwam je elkaar nog tegen in het café of op een feest. Iedereen wist toen wel waar hij of zij woonde of waar die werkte. De tijden zijn veranderd. Vanwege de komst van het internetdaten zijn er veel voor en nadelen bij het ontmoeten van iemand.

Lees meer...

cougar dating

De laatste jaren zijn vrouwen seksueel steeds actiever geworden. Vooral ouderen vrouwen van rond de 40 willen graag weer daten, maar dan vooral met jongere mannen. Deze vrouwen worden ook wel cougar vrouwen genoemd. Cougars zijn vooral opzoek naar mannen voor sex of om samen weer leuke dingen te doen wat ze alleen niet snel meer doen.

Lees meer...

9 datingtips

kijk uit voor een date die te goed is om waar te zijn. Daten in het begin doe je uitsluitend via email, let dan op raar of tegenstrijdig gedrag van de NU daten member. De mogelijkheid bestaat dat de NU daten member aan de andere kant niet is voor wie hij of zij zich uitgeeft. Ga uit van je intuitie. Als je er een slecht gevoel over het online daten, verbreek dan het contact met de NU daten member voor je eigen veiligheid. Dit gevoel over de NU daten member is meestal juist!

Lees meer...

Leuke thuis blijf tips met je date

Waarom zou je altijd met je date buiten het huis om leuke dingen moeten doen. Mochten jullie elkaar beter kennen is het ook leuk om bij elkaar thuis af te spreken. Maar wat wil je dan thuis gaan doen? Lees dit artikel en kom alles te weten om thuis af te spreken en te zorgen dat jullie je niet vervelen op een thuisdate.

Lees meer...

Oudere vrouwen daten

Er zijn steeds meer single vrouwen in nederland die ook graag weer een leuke man willen ontmoeten. Dat merken wij echt in de aanstroom van nieuwe leden. Bij ons heb je dan ook grote kans dat je die luek vrouw van 40 jaar en ouder via nudaten.nl leert kennen.

Lees meer...

Dating in jouw regio

Je wil graag iemand beter leren kennen, maar niet met iemand in contact komen die aan de andere kant van het land woont. Dan heeft de kans dat een realtie goed gat erg weinig hoop. Daarom is het vooral fijn om een date te vinden in de regio waar je zelf woont. Regiodating word het ook wel genoemd.

Lees meer...

Online daten populair

Je hoord steeds meer van je vrienden dat ze ook hun liefde via het internet hebben leren kennen. De laatste jaren heeft online daten een erg grote spring gemaakt. Waar je jaren geleden je er misschien nog voot schaamde om te vertellen dat je je liefde via internet heb leren kennen is nu niet meer vreemd. Het lijkt wel of het zo normaal is. 

Lees meer...

je eerste date, wat nu

Heel erg spannend allemaal. Je hebt binnenkort je eerste date. Je wilt abosluut nie dat je het verknalt. Wat zijn nu wel de dingen die je wel en abosluut niet moet doen. Je wil vaak aardig en leif overkomen naar een vrouw maar dat is vaak niet goed genoeg. Veel vrouen vind het belangrijk als je humor en leiderschap hebt.

Lees meer...

Ik wil een date

Je bent er over uit je wil graag een leuke date ontmoeten via het internet. maar hoe gaat dat nu in zijn werk. In dit artikel lees je meer over het zoeken naar je eerste date en de tips ervan.

Lees meer...

Datingsite voor ouderen

Veel ouderen willen nadat ze weer alleen zijn ook opzoek naar een leuke man of vrouw om weer gelukkig te worden. Ook ouderen hebben behoefde aan liefde. Zeker de laatste jaren is het online daten voor ouderen mensen steeds populairder geworden.

Lees meer...

De nadelen van online dating

Het online daten heeft erg veel voordelen maar uiteraard ook enekele nadelen. In dit artikel beschrijf ik de nadelen en waar je rekening mee dient te houden.

Lees meer...

5 tips tegen liefdesverdriet

Lees in dit artikel de 5 tips tegen liefdes verdriet. Iedereen heeft liefdes verdriet wel eens meegemaakt maaar doe jij je ermee om. Lees het hier. 

Lees meer...

Wat je niet moet eten op je eerste date

Heb je binnenkort je eerste date en wil je die graag meenemen naar een restaurant. Let dan op wat je wil weten. Het is tenslotte de eerste indruk die kan achterlaten. Het is belangrijk dat je date het niet onsmakelijk vindt.

Lees meer...

wanneer heb je een relatie

Je dat al een tijdje en het daten een je wil graag dat dit een blijvertje is. Maar denkt hij of zij daar ook zo over? Is je nieuwe partner nog aan het rondkijken of ook al serieus aan het nadenken over een relatie. De vraag die veel mensen zich afvragen. Wanneer heb je nu eigenlijk een relatie.

Lees meer...

gratis daten op internet

Er zijn zoveel online dating websites dat je zelf niet meer weet welke site nu het beste bij jouw wensen aansluit. Waarom zijn er gratis dating sites en waarom moet je betalen voor een bepaalde datingsite. Wij vertellen je waarom.

Lees meer...