Succesverhaal: Roxanne en Peter

Wij, de redactie van nudaten.nl kreeg deze week weer een succesverhaal binnen. Dit keer een verhaal van Roxanne en Peter.

Het was woensdagavond en Ik kreeg een fotomatch binnen van Peter. Ik ben direct gaan kijken en de eerste foto was al meteen wow!. Ik was op dat moment nog geen fullmember en ben dat toen wel meteen geworden. Die avond hadden we al direct contact. Peter vroeg mij of ik spontaan iets zou doen. Ik zei ja. Hij vroeg dan ook om die avond nog af te spreken.
Zelf vond ik dat misschien nog wat te vroeg maar de eerste foto maakte mij al meteen zo verliefd en ik besloot het dan ook maar te doen, om die avond af te spreken.

Die avond dat we elkaar zagen sloeg de vond ook echt over. Ik vond Peter nog knapper dan op de foto. En ik merkte aan hem ook dat hij het geweldig vond.

De dagen erna hebben wij veel geappt en ook direct een 2de date geregeld. En die kwam er dan ook al snel. Sindsdien is het hard gegaan en zijn we een setje. Onze vrienden vinden dat wij erg blij elkaar passen en dat vinden we zelf ook. Op naar een mooie toekomst samen!

  Geplaatst op 2015-11-21 14:23:57