wanneer heb je een relatie

Je dat al een tijdje en het daten een je wil graag dat dit een blijvertje is. Maar denkt hij of zij daar ook zo over? Is je nieuwe partner nog aan het rondkijken of ook al serieus aan het nadenken over een relatie. De vraag die veel mensen zich afvragen. Wanneer heb je nu eigenlijk een relatie.

Je bent helemaal verliefd en het liefst wil je dat er een relatie is. Uiteindelijk zal je ook wel moeten vragen of jullie beide samen verder willen en het dus een relatie willen noemen. De klassieke vraag: Wil je verkering met mij is iets wat je niet erg veel meer hoort en ook niet zo wil vragen. Maar hoe pak je dat dan wel aan. Voor velen is het toch wel spannend en ook wel moeilijk om het er samen over te hebben wat julie nu willen.

Kies het juiste moment om het te vragen

Soms komt dit punt helemaal vanzelf als jullie elkaar al een lange tijd kennen. Je hebt het stiekem al over je vriend of over je vriendin. Als je en je partner er beide erg goed bij voelen komt dat vanzelf wel om duidelijkheid te hebben of er nu een relatie is of nog niet. Je kunt een makkelijk vragen stellen aan elkaar: Hoe vind je dat het nu tussen ons gaat. Dat dat een goede zin zijn om te vragen of er al een relatie staat te beginnen. Maak het allemaal niet te moeilijk.

  Geplaatst op 2015-12-29 12:01:50