Wat je niet moet eten op je eerste date

Heb je binnenkort je eerste date en wil je die graag meenemen naar een restaurant. Let dan op wat je wil weten. Het is tenslotte de eerste indruk die kan achterlaten. Het is belangrijk dat je date het niet onsmakelijk vindt. Kies vooral een neutrale maaltijd, het gaat tenslotte niet om het eten maar om de date. Hieronder staan enkele tips bij het voorkomen dat je het verkeerde eten gaat bestellen.

Moeilijk eten

Het is geen goed idee om iets nieuws uit te proberen op je eerste date. Kies voor een gerecht wat je al eens gegeten hebt en geen vis of iets wat moeilijk te eten is. Maak ook niet de keuze voor spare ribs. Spare ribs zijn altijd moeilijk te eten met mes en vork. Waardoor je toch weer met je handen gaat eten. Je wil geen vieze wangen krijgen.

Soep

Het is belangrijk om te weten dat je nooit meer gaat eten dan je date. Soep kun je dan ook beter overslaan. Je wil niet dat je tong verbrand of dat je toch moet slurpen om de soep op te krijgen. Besteld je dat toch een voorgerecht kies daar dan ook voor maar dan het liefst een koud voorgerecht.

Als je weet waar je met je date gaat eten is het een goed idee om alvorens op de website te kijken welke gerechten op de kaart staan. Online kun je dit altijd wel zien. Een voordeel is dat je zo rustig kan kijken wat je die avond gaat eten. Betaald je voor je date zorg er dan voor dat je niet gaat eten bij het duurste restaurant.

  Geplaatst op 2015-12-14 10:47:01