Wees voorzichtig bij je eerste date

Steeds meer mensen leren elkaar via het internet kennen. jaren geleden kwam je elkaar nog tegen in het café of op een feest. Iedereen wist toen wel waar hij of zij woonde of waar die werkte. De tijden zijn veranderd. Vanwege de komst van het internetdaten zijn er veel voor en nadelen bij het ontmoeten van iemand.

Wees daarom erg voorzichtig bij je eerste afspraak met iemand. Vertel niet snel waar je woont of bij welk bedrijf je werkzaam bent. Maar vertel oppervlakkig over je werk en wat je doet. Je mag ook best vertellen in welke stad of dorp je woont maar vertel op je eerste afspraak nooit welke straat en zeker nooit je huisnummer.

Er kan namelijk misbruik van gemaakt worden. Zeker als iemand weet dat je het goed voor elkaar hebt met een groot huis. Iemand kan je dan helemaal kaal plukken. Dit soort mensen zijn niet opzoek naar een date of een relatie maar willen je alleen maar oplichten.

Een andere nadeel van het zeggen van je voor en achternaam is dat een bepaald iemand misbruik van je naam probeert te maken in de Google zoekmachine. Het is namelijk niet makkelijk deze gegevens te wissen. Je baas of andere mensen kunnen dan dingen over je lezen waar je niet blij mee bent.

Ben daarom erg voorzichtig met het geven van je gegevens aan een nieuwe date. Leer elkaar op een neutrale plaats kennen en je merkt vanzelf wel of het klikt.

  Geplaatst op 2015-06-08 08:00:04